Η Εταιρεία

Η εταιρεία ΤΟΜΗ, οδηγούμενη από την αγάπη της για το ξύλο και κατέχοντας πλήρως την τεχνογνωσία του, ξεκίνησε δυναμικά στον χώρο, ιδρύοντας το 1992 μια σύγχρονη γραμμή παραγωγής με ξύλινα κουφώματα γερμανικών προδιαγραφών σε τυποποιημένες και μη διαστάσεις, εσωτερικές πόρτες, εισόδους ασφαλείας, ντουλάπες υπνοδωματίου, κουζίνες, έπιπλα καθώς και ειδικές κατασκευές από ξύλο. Μετά από 12 χρόνια επιτυχημένης πορείας έκανε μια νέα επένδυση.

Το 2004 μεταφέρθηκε στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 17ο Χλμ Παλιάς Εθνικής Οδού Θεσ/νίκης – Καβάλας, εκτάσεως 800 τ.μ.,  διαθέτοντας τη δυνατότητα στον πελάτη να επισκεφτεί ένα οργανωμένο εκθεσιακό χώρο, έχοντας την ευκαιρία να ξεναγηθεί και να ενημερωθεί από το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας για όλα τα προϊόντα τελευταίου σχεδιασμού, που φέρνουν την υπογραφή – εγγύηση της ΤΟΜΗ για τη διαχρονική αρτιότητα του τελικού αποτελέσματος. Έτσι, η εταιρεία μας έχει να επιδείξει μια δυναμική παρουσία στο χώρο του ξύλου και του επίπλου με μεγάλη παραγωγική δραστηριότητα και τεράστια ποικιλία προϊόντων.Η βέλτιστη ποιότητα των προϊόντων μας επιτυγχάνεται χάριν στην συνεχή έρευνα και την ανάπτυξη καινοτομικών λύσεων. Η εταιρεία ΤΟΜΗ πραγματοποιεί συνεχώς λεπτομερείς και αναλυτικές μετρήσεις για υδατοστεγανότητα, ανεμοπίεση, ανεμοδιαπερατότητα και ηχομόνωση, για μπαλκονόπορτες, παράθυρα και εξώθυρες με πλήρη διαγράμματα των επιδόσεων της στους απαραίτητους ελέγχους. Όλα τα κουφώματα ΤΟΜΗ φέρουν την νέα σήμανση ποιότητας CE που απαιτεί η νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συνδυάζουμε το πρωτοποριακό design και τις σύγχρονες γερμανικές προδιαγραφές με την άψογη χειροποίητη ποιότητα. Σημαντικότερη όμως φροντίδα μας, είναι η προσωπική επαφή μας με τους πελάτες μας, με τους οποίους μοιραζόμαστε την αγάπη μας για το ξύλο. Ειδικευμένοι διακοσμητές, όπως η διακοσμήτρια Κατερίνα Ληαρετίδου, σχεδιαστές και πωλητές είναι πάντα στο πλευρό του πελάτη για να προσαρμόσουν τα προϊόντα στις ανάγκες του.
Όλα μας τα προϊόντα προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων κι αποχρώσεων. Κατασκευάζονται από υλικά αρίστης ποιότητας και αντοχής, φιλικά προς το περιβάλλον και το βασικότερο, σε τιμές ασυναγώνιστες.
Η εταιρεία μας προμηθεύεται τελευταίας τεχνολογίας υδατοδιαλυτά βερνίκια, ειδικά προσαρμοσμένα στις μεσογειακές και ιδιαίτερα στις Ελληνικές συνθήκες ηλιοφάνειας.

Η προσήλωση στην ποιότητα είναι πρωταρχικός στόχος της, τόσο σε επίπεδο προϊόντων, όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών. Η συνεχής εξέλιξη των προϊόντων ΤΟΜΗ, ο οργανωμένος ποιοτικός έλεγχος και η επένδυση στην προσωπική επαφή με τον πελάτη, έχει ανταμείψει την εταιρεία με σταθερή αύξηση του κύκλου εργασιών της.
Η εταιρεία ΤΟΜΗ πιστεύει στην ιδέα της ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ και δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς για να την επιτύχει:

  • Εξυπηρέτηση πελατών
  • Ειδικά εκπαιδευμένο συνεργείο τοποθετήσεων
  • Συνέπεια στο χρόνο παράδοσης
  • Υπηρεσίες μετά την πώληση

Η στρατηγική μας προσανατολίζεται προς την υψηλή τεχνολογία προκειμένου να διασφαλίσουμε την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων μας. Διενεργούμε συνεχείς ελέγχους ποιότητας και θα συνεχίζουμε να επενδύουμε σε έρευνα, ανάπτυξη και καινοτομία με στόχο την συνεχή προσαρμογή στις ανάγκες των πελατών μας.