Σχεδίαση

Στην ΤΟΜΗ συμπληρώνουμε την χειροποίητη ποιότητα με την πρωτοποριακή σχεδίαση. 
Χρησιμοποιούμε το δημοφιλέστερο στο χώρο του επίπλου, πρόγραμμα ηλεκτρονικής σχεδίασης infowood 1992, της Infowood Technologies, η οποία είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στο διεθνή χώρο κατασκευής επαγγελματικού σχεδιαστικού λογισμικού και από το 1988 παράγει εξειδικευμένο λογισμικό σε σχεδιαστές και κατασκευαστές επίπλων κουζίνας, μπάνιου, παιδικού δωματίου, οικιακού επίπλου και γραφείου, διακοσμητές και αρχιτέκτονες.
Το έπιπλο πριν φτάσει στο στάδιο της παραγωγής, πρέπει να περάσει από το στάδιο της σχεδίασης, που αποτελεί μέρος της συνολικής μελέτης κατασκευής του.
Στην ΤΟΜΗ ξεκινάμε με την αρχική καταγραφή της ιδέας σε σκίτσο ή σκαρίφημα, σε συνεργασία με τον πελάτη, συνεχίζουμε με την επεξεργασία του αρχικού σχεδίου ηλεκτρονικά, μελετάμε τα υλικά και τις κατασκευαστικές λεπτομέρειες και ολοκληρώνουμε την δημιουργία των τελικών κατασκευαστικών σχεδίων, βάσει των οποίων θα κατασκευαστεί το έπιπλο.
Το έπιπλο, μετά από την σωστή και λεπτομερή του σχεδίαση, προχωρά στο στάδιο κατασκευής και το αποτέλεσμα  είναι σύμφωνο με την αρχική ιδέα,  ώστε να ικανοποιεί την αισθητική και τις ανάγκες του πελάτη.
Το χειροποίητο έπιπλο είναι μοναδικό και δίνει προσωπικό στυλ στον χώρο
Η ΤΟΜΗ προσφέρει σχεδιασμό, κατασκευή και συντήρηση επίπλων εσωτερικού χώρου,
με ολοκληρωμένες και ποιοτικά εγγυημένες λύσεις, σχεδιασμένες ειδικά για εσάς.