Πόρτες

Οι πόρτες είναι ένα βασικό στοιχείο που δεν λείπει από κανένα σπίτι. Υπάρχουν για να διαχωρίζουν τους χώρους. Αυτός  ήταν ο βασικός λόγος που χρησιμοποιήθηκαν. Σήμερα όμως λόγω της πληθώρας των υλικών και των σχεδίων εκτός από την βασική τους χρήση χρησιμεύουν και ως διακοσμητικό στοιχείο του σπιτιού.

Μπορούμε να τις βρούμε σε διάφορα υλικά, ξύλινες,  λακαριστές, laminate, με γυαλί, ή με επένδυση καπλαμά, απλές ή με σχέδια και σε διάφορα χρώματα και υφές.

Στην ΤΟΜΗ θα σχεδιάσουμε,  θα κατασκευάσουμε και θα τοποθετήσουμε τις εξωτερικές και εσωτερικές πόρτες που ταιριάζουν στο σπίτι σας, πάντα με την ποιότητα ΤΟΜΗ. Αν θέλετε κάτι ιδιαίτερο,  θα το σχεδιάσουμε ειδικά για εσάς.

Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς μπαίνοντας σε ένα κτίριο είναι η εξώπορτα. Είναι ένα σημείο που δίνει το στίγμα της αισθητικής ολόκληρου του εσωτερικού χώρου.

Η εξωτερική πόρτα οφείλει να προσφέρει ασφάλεια, να είναι λειτουργική αλλά και να ικανοποιεί αισθητικά, εναρμονιζόμενη με την πρόσοψη και την αρχιτεκτονική του κτιρίου.

Οι εξωτερικές ξύλινες εξώπορτες της ΤΟΜΗ διατίθενται σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, ενώ διαθέτουν όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τις τοποθετούν ανάμεσα στις καλύτερες επιλογές του είδους τους. Σχεδιάζουμε και παράγουμε ποιοτικές εξωτερικές ξύλινες πόρτες με άριστη εφαρμογή και υψηλή στεγάνωση.

Κλειδαριές ασφαλείας, ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες βαρέως τύπου, κατωκάσια και πολλά ακόμη χαρακτηριστικά που ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο της πόρτας και εξασφαλίζουν θερμομόνωση και στεγανότητα και ένα άρτιο αποτέλεσμα υψηλών προδιαγραφών.

Οι ξύλινες πόρτες επιλέγονται συνήθως λόγω της αισθητικής τους, καθώς μία ξύλινη πόρτα είναι από μόνη της μία κλασική αξία και προσδίδει άμεσα στον χώρο στυλ αλλά και την αίσθηση του ακριβού και εκλεπτυσμένου.

Οι ξύλινες εσωτερικές πόρτες χωρίζονται σε μασίφ αλλά και σε πρεσαριστές με καπλαμά (MDF με καπλαμά ή κόντρα πλακέ με καπλαμά), που αποτελούν κι αυτές μία πολύ καλή επιλογή.

Οι εσωτερικές πόρτες μασίφ κατασκευάζονται από αρίστης ποιότητας υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον, είναι πιο ανθεκτικές στην υγρασία και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

Οι εσωτερικές πόρτες laminate είναι μία σύγχρονη, μοντέρνα και οικονομική επιλογή. Μιμούνται σχεδόν τέλεια το ξύλο και είναι ανθεκτικές σε γρατσουνιές.  Κατασκευάζονται από MDF με επένδυση laminate και διατίθενται σε πολλά σχέδια και χρώματα.

ΕΡΓΑ από την ΤΟΜΗ

Η ΤΟΜΗ προσφέρει σχεδιασμό, κατασκευή, συντήρηση και εγκατάσταση κουφωμάτων, κουζινών ντουλαπών και επίπλων κάθε είδους
με ολοκληρωμένες και ποιοτικά εγγυημένες λύσεις, σχεδιασμένες ειδικά για εσάς.