Τα ξυλινα κουφωματα ΤΟΜΗ είναι ελληνικά και κατασκευάζονται με τέχνη και μεράκι στις εγκαταστάσεις μας. Σε όλα τα στάδια της κατασκευής τα κουφώματα ΤΟΜΗ ελέγχονται με βάση τις εξαιρετικά αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, που έχουν οριστεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση τόσο για τις πρώτες ύλες όσο και για τη διαδικασία παραγωγής, ώστε να εξασφαλίσουμε την σταθερή υψηλή ποιότητα της εταιρείας μας.

Τα ξυλινα κουφωματα ΤΟΜΗ -παράθυρα και μπαλκονόπορτες –  κατασκευάζονται με άριστα υλικά συνδυάζοντας αισθητική με άψογο φινίρισμα, στεγανότητα και εργονομία. Προσφέρουν ασφάλεια, εξαιρετική θερμομόνωση και ηχομόνωση και μεγάλη αντοχή στο χρόνο.  Κατασκευάζονται, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, ώστε να ταιριάζουν με κάθε αρχιτεκτονική γραμμή και να ικανοποιούν κάθε γούστο.
Αναλόγως με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του χώρου μπορείτε να επιλέξετε ξυλινα κουφώματα ανοιγόμενα με ανάκλιση, συρόμενα (για οικονομία χώρου),  πτυσσόμενα,ανασυρόμενα, ή και περιστρεφόμενα.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας να μελετήσει το χώρο και τις ανάγκες σας και να σας προτείνει την ιδανική για κάθε περίπτωση κατασκευή. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για ενημέρωση και κάθε επιπλέον πληροφορία ή να επισκεφθείτε την έκθεσή μας.

ΕΡΓΑ από την ΤΟΜΗ

Η ΤΟΜΗ προσφέρει σχεδιασμό, κατασκευή, συντήρηση και εγκατάσταση κουφωμάτων, κουζινών ντουλαπών και επίπλων κάθε είδους
με ολοκληρωμένες και ποιοτικά εγγυημένες λύσεις, σχεδιασμένες ειδικά για εσάς.