Στην ΤΟΜΗ κατασκευάζουμε έπιπλα κουζίνας για κάθε γούστο. Τα προϊόντα μας ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις αισθητικής και λειτουργικότητας στο χώρο του επίπλου κουζίνας.

Η κουζίνα είναι ο αγαπημένος χώρος συγκέντρωσης για την οικογένεια, χώρος έμπνευσης για όσους αγαπούν την μαγειρική αλλά και ένας χώρος που συνήθως εκτίθεται στα μάτια των προσκεκλημένων μας.

Είναι το μέρος του σπιτιού όπου η οικογένεια περνά αρκετό χρόνο μαγειρεύοντας, γευματίζοντας, ή χαλαρώνοντας. Ένας χώρος που τον θέλουμε καθαρό και τακτοποιημένο, λειτουργικό, με έξυπνη και βολική διαρρύθμιση, έτσι ώστε να διευκολύνει την καθημερινότητά μας, ενώ συγχρόνως να ικανοποιεί την αισθητική μας και να μας προσφέρει αίσθημα ευφορίας και θαλπωρής.

Στα 28 χρόνια λειτουργίας της η ΤΟΜΗ είναι περήφανη για τις κουζίνες που κατασκευάζει και οι πελάτες της απολύτως ικανοποιημένοι. Δείτε γιατί:

  • Συνδυάζουμε το πρωτοποριακό design και τις σύγχρονες γερμανικές προδιαγραφές με την άψογη χειροποίητη ποιότητα
  • Οι επαγγελματίες τεχνίτες μας γνωρίζουν πολύ καλά την τέχνη του ξύλου και επιτυγχάνουν άριστη ποιότητα χρησιμοποιώντας υλικά εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, φιλικά προς το περιβάλλον και τα πλέον κατάλληλα εργαλεία και τεχνικές. 
  • Οι κουζίνες μας κατασκευάζονται σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.
  • Μελετούμε τον χώρο σας και έχουμε την πείρα να σας συμβουλέψουμε έτσι ώστε να επιτευχθεί το άψογο αποτέλεσμα που επιθυμείτε.
  • Σχεδιάζουμε την κουζίνα σας με το πλέον σύγχρονο και καλύτερο σχεδιαστικό πρόγραμμα ηλεκτρονικής σχεδίασης κουζίνας : infowood 1992 της Infowood Technologies
  • Ειδικευμένοι διακοσμητές, όπως η διακοσμήτρια Κατερίνα Ληαρετίδου, σχεδιαστές και πωλητές είναι πάντα στο πλευρό του πελάτη για να προσαρμόσουν τα προϊόντα στις ανάγκες του.
  • Πάντα με προσήλωση στην ποιότητα προσφέρουμε ασυναγώνιστες τιμές

ΕΡΓΑ από την ΤΟΜΗ

Η ΤΟΜΗ προσφέρει σχεδιασμό, κατασκευή, συντήρηση και εγκατάσταση επίπλων κουζίνας
με ολοκληρωμένες και ποιοτικά εγγυημένες λύσεις, σχεδιασμένες ειδικά για εσάς.
Χρησιμοποιούμε το πλέον σύγχρονο και καλύτερο σχεδιαστικό πρόγραμμα ηλεκτρονικής σχεδίασης κουζίνας :
infowood 1992 της Infowood Technologies