Εκκλησιαστικά έπιπλα

Στην ΤΟΜΗ σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε χειροποίητα ξυλόγλυπτα εκκλησιαστικά έπιπλα, βασισμένοι στο μεράκι μας, πάντοτε με σεβασμό στις παραδόσεις της ορθόδοξης εκκλησίας.
Με υψηλή τεχνική και γνώση της Εκκλησιαστικής Ιστορίας, μορφοποιούμε το ξύλο μετατρέποντας το σε ένα ζωντανό έργο τέχνης και μέσο έκφρασης της χριστιανικής λατρείας. Τα εκκλησιαστικά ξυλόγλυπτα έπιπλα – αν και κατασκευασμένα με νεώτερες τεχνικές – διατηρούν την αυστηρότητα της βυζαντινής παράδοσης . Έπιπλα μοναδικής τεχνοτροπίας που προσφέρουν ιδιαίτερη ομορφιά και εξαιρετική ανθεκτικότητα στον χρόνο.
Η σχεδίαση και κατασκευή των ξύλινων και ξυλόγλυπτων εκκλησιαστικών επίπλων γίνεται πάντα σε συνεργασία με τους υπεύθυνους των Ιερών Ναών για την κάλυψη των αναγκών, την σχεδίαση και την σωστή κατασκευή.
Κάθε έργο δημιουργείται από την αρχή βασισμένο σε πρωτότυπα σχέδια και αριστοτεχνικά σκαλίσματα. Υπάρχει φυσικά και η δυνατότητα κατασκευής πιστών αντιγράφων προϋπαρχόντων επίπλων, τα οποία έχουν φθαρεί ή καταστραφεί με την πάροδο του χρόνου.
Τα ξύλα που χρησιμοποιούνται είναι η Δρυς, η φλαμουριά  η οξιά, αλλά και άλλα υλικά εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής. Εμποτίζονται για μεγαλύτερη προστασία με τα πλέον κατάλληλα συντηρητικά – μυκητοκτόνα πριν το τελικό βάψιμο για μεγάλη διάρκεια και αντοχή.

ΕΡΓΑ από την ΤΟΜΗ

Το χειροποίητο έπιπλο είναι μοναδικό και δίνει στυλ σε κάθε χώρο
Η ΤΟΜΗ προσφέρει σχεδιασμό, κατασκευή και συντήρηση επίπλων
με ολοκληρωμένες και ποιοτικά εγγυημένες λύσεις, σχεδιασμένες ειδικά για εσάς.