Εκκλησιαστικά έπιπλα

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΤΟΜΗ. Στην ΤΟΜΗ σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε χειροποίητα ξυλόγλυπτα εκκλησιαστικά έπιπλα, βασισμένοι στο μεράκι μας, πάντοτε με σεβασμό στις παραδόσεις της ορθόδοξης εκκλησίας.
Με υψηλή τεχνική και γνώση της Εκκλησιαστικής Ιστορίας, μορφοποιούμε το ξύλο μετατρέποντας το σε ένα ζωντανό έργο τέχνης και μέσο έκφρασης της χριστιανικής λατρείας. Τα ξυλόγλυπτα εκκλησιαστικά έπιπλα ΤΟΜΗ – αν και κατασκευασμένα με νεότερες τεχνικές – διατηρούν την αυστηρότητα της βυζαντινής παράδοσης . Έπιπλα μοναδικής τεχνοτροπίας που προσφέρουν ιδιαίτερη ομορφιά και εξαιρετική ανθεκτικότητα στον χρόνο. 
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΤΟΜΗ
Η σχεδίαση και κατασκευή των ξύλινων και ξυλόγλυπτων εκκλησιαστικών επίπλων γίνεται πάντα σε συνεργασία με τους υπεύθυνους των Ιερών Ναών για την κάλυψη των αναγκών, την σχεδίαση και την σωστή κατασκευή.
Κάθε έργο δημιουργείται από την αρχή βασισμένο σε πρωτότυπα σχέδια και αριστοτεχνικά σκαλίσματα. Υπάρχει φυσικά και η δυνατότητα κατασκευής πιστών αντιγράφων προϋπαρχόντων επίπλων, τα οποία έχουν φθαρεί ή καταστραφεί με την πάροδο του χρόνου.
Τα ξύλα που χρησιμοποιούνται είναι η Δρυς, η φλαμουριά  η οξιά, αλλά και άλλα υλικά εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής. Εμποτίζονται για μεγαλύτερη προστασία με τα πλέον κατάλληλα συντηρητικά – μυκητοκτόνα πριν το τελικό βάψιμο για μεγάλη διάρκεια και αντοχή.
Πιστεύουμε ότι η διατήρηση της παράδοσης στα εκκλησιαστικα επιπλα είναι επιτακτική. Στην ΤΟΜΗ η πολυετής μας πείρα συνεχώς εμπλουτίζεται μέσα από τη μελέτη, την βελτίωση των υλικών και την αναζήτηση νέων μεθόδων για την τελειοποίηση των κατασκευών.
Έργα μας έχουν διακοσμήσει αρκετούς Ναούς και Μονές, όπως την Μονή της Παναγιάς της Εικοσιφοινίσσης στον Νομό Σερρών.

ΕΡΓΑ από την ΤΟΜΗ

Το χειροποίητο έπιπλο είναι μοναδικό και δίνει στυλ σε κάθε χώρο
Η ΤΟΜΗ προσφέρει σχεδιασμό, κατασκευή και συντήρηση επίπλων
με ολοκληρωμένες και ποιοτικά εγγυημένες λύσεις, σχεδιασμένες ειδικά για εσάς.